Joke van Raalte

Joke van Raalte

Training en ontwikkeling
De afgelopen jaren heb ik mij verschillende (systeemgerichte) benaderingen eigengemaakt. Mijn ervaring is breed: thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrie. Ik gebruik bagage uit diverse bronnen, ook vanuit ervaringsdeskundigheid. Hiermee kan ik thema's vanuit meerdere perspectieven belichten. Mijn trainingen, intervisie en begeleiding zijn altijd op maat gemaakt, passend bij de vraag van de deelnemers. Met ook actieve werkvormen, zoals tekenen en “opstellen”.
Annelies van 't Hoff

Annelies van 't Hoff

Training en begeleiding
Als verpleegkundige voor verstandelijk gehandicapten maakte ik onderdeel uit van veel driehoeken. De opleiding psychosociaal werk gaf mij daarna veel inzichten in familiesystemen en thema’s als erkenning, loyaliteit en communicatie. Ik heb een brede ervaring als trainer voor professionals in zorg en welzijn. Als professional neem je jezelf altijd mee. In mijn trainingen besteed ik daarom altijd aandacht aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Ageeth Jorna

Ageeth Jorna

Ontwikkeling en organisatie
Vanuit een professionele en persoonlijke betrokkenheid ontwikkel ik trajecten voor professionalisering in de zorg. Onze trainers en begeleiders, die vaak tevens ervaringsdeskundig zijn, brengen inzicht in de dynamiek van de zorgdriehoek, scheppen helderheid over rollen en taken, duiken in de casuïstiek en helpen zelfreflectie aan te scherpen. Als bureau-eigenaar van Jorna Management voer ik de regie en ben ik aanspreekpunt voor de kwaliteit en de zakelijke en organisatorische aspecten.
Partner

Partner

Trainer en intervisor
Op dit moment zijn er geen vacatures. Wel zijn we altijd op zoek naar partners in ons netwerk om mee samen te werken. Ben je een freelance professional met een kloppend hart voor de zorg? Heb je ruime werkervaring waardoor je de zorg van binnenuit kent? Ben je misschien ervaringsdeskundige? Dan zijn we benieuwd naar je.

Wil jij een bijdrage leveren aan ons team?

Neem contact op voor meer informatie.